PIJNACKER - COMPLEET INTERIEUR
modern / strak / landelijkVanaf de bouw was Joeri Koolhoven betrokken bij deze villa in Pijnacker. ‘Dat heeft natuurlijk als grote voordeel dat je alles in één keer goed kunt doen. Het is een villa die is ontworpen in strak-landelijke stijl. Voor het interieur wilden de opdrachtgevers eenheid en rust in de materialen. Daarnaast moest het een kindvriendelijk huis worden. Daarom hebben we gekozen voor natuurlijke materialen zoals hout, staal en beton met een licht rustiek uiterlijk. Mooi, rustig en praktisch in het onderhoud.’ De muren kregen een betonafwerking.

De eiken deuren werden uitgevoerd in strak freeswerk waarbij het hang- en sluitwerk onzichtbaar is weggewerkt. En de trap en trapleuning zijn gemaakt van matzwart gelakt staal. ‘Die laatste konden we prachtig verwerken in de muur. Iets wat veel lastiger is als je als interieurontwerper pas later betrokken raakt bij een project. Het wordt dan bouwkundig ingewikkelder.’ In de keuken kwam een groot kookeiland met een losse apparatuurwand, gemaakt van hetzelfde eikenhout als de deuren. ‘Eenheid in materiaal en kleur kenmerkt dit huis. Het heeft daardoor een aangename, tijdloze sfeer. Een sfeer die je niet zo snel verwacht bij een nieuwbouwhuis.’   

Eiken deuren

Eiken deuren
De eiken deuren zijn bijna kamerhoog waardoor een ruimtelijk effect wordt bereikt. Het hang- en sluitwerk is onzichtbaar weggewerkt.

Trap en de trapleuning
De trap en de trapleuning zijn een eigen ontwerp van Joeri Koolhoven. Ze werden op maat gemaakt door een gespecialiseerde smederij en zijn naadloos in de muren verwerkt.

Trap en de trapleuning
Kookeiland

Kookeiland 
Eenheid in materiaalgebruik: het grote kookeiland is gemaakt van geleefd hout, aansluitend bij het hout van de deuren.

Badkamer
Ook in de badkamer komt het eikenhout terug in het op maat gemaakte wastafelmeubel. Een natuurlijk materiaal met een licht geleefd uiterlijk, gecombineerd met roestvrij staal en beton.

Badkamer

PIJNACKER COMPLEET INTERIEUR

modern / strak / landelijk

meubelmakerij-koolhoven-PIJNACKER-COMPLEET-INTERIEUR meubelmakerij-koolhoven-PIJNACKER-COMPLEET-INTERIEUR meubelmakerij-koolhoven-PIJNACKER-COMPLEET-INTERIEUR meubelmakerij-koolhoven-PIJNACKER-COMPLEET-INTERIEUR meubelmakerij-koolhoven-PIJNACKER-COMPLEET-INTERIEUR meubelmakerij-koolhoven-PIJNACKER-COMPLEET-INTERIEUR meubelmakerij-koolhoven-PIJNACKER-COMPLEET-INTERIEUR meubelmakerij-koolhoven-PIJNACKER-COMPLEET-INTERIEUR meubelmakerij-koolhoven-PIJNACKER-COMPLEET-INTERIEUR meubelmakerij-koolhoven-PIJNACKER-COMPLEET-INTERIEUR meubelmakerij-koolhoven-PIJNACKER-COMPLEET-INTERIEUR meubelmakerij-koolhoven-PIJNACKER-COMPLEET-INTERIEUR meubelmakerij-koolhoven-PIJNACKER-COMPLEET-INTERIEUR meubelmakerij-koolhoven-PIJNACKER-COMPLEET-INTERIEUR meubelmakerij-koolhoven-PIJNACKER-COMPLEET-INTERIEUR meubelmakerij-koolhoven-PIJNACKER-COMPLEET-INTERIEUR